Vilka är vi?

En kombination av grafiskt kunnande och ett brinnande intresse för att klä budskap i ord. Utbildade inom grafisk form, illustration och journalistik. Med erfarenhet från redaktionellt arbete på tidning och bokförlag, informationsframställning till företag och myndigheter samt som kreatörer på olika reklambyråer.

Vi har tagit fram material till bland andra AstraZeneca, Lunds universitet, Länsstyrelsen, Trafikverket, Bonniers, Gleerups och ett stort antal fler aktörer. Ibland mindre och nystartade företag, ibland enskilda skribenter och författare.

Vi har ett inarbetat kontaktnät med fotografer, översättare, illustratörer etc. för att kunna erbjuda fullservice vid behov. Vi kan också hjälpa till med beställning och publicering i olika mediekanaler.

Trygghet

Vi håller alltid deadlines och levererar det vi lovat till utsatt pris. I längre uppdrag redovisar vi fortlöpande antalet timmar och flaggar i förväg om det skulle krävas mer tid eller resurser än beräknat.

Det är en självklarhet att allting under (och efter) arbetsprocessen stannar mellan oss och våra samarbetspartners. Vi arbetar ibland under sekretess och vet vad detta förtroende innebär.

Vi innehar relevant företagsförsäkring.

Vi följer etiska regler och gällande lagar för publikation och marknadsföring.

Kundservice

Vi är din samarbetspartner och ditt bollplank. Därför hjälper vi dig att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna inom ramen för dina önskemål, utan att göra avkall på kvalitet och långsiktighet.

Tillgänglighet! Vi ställer alltid upp för våra kunder om det är något du undrar, eller om en ”situation” skulle uppstå som kräver akutåtgärd.

Kostnad

Vi timdebiterar enligt branschens riktlinjer för frilansare. Det vanligaste är dock att vi arbetar enligt överenskommen offert. Vid längre eller återkommande uppdrag erbjuder vi en nedjusterad timtaxa.

Välkommen – Vi lyssnar!

Mejla eller slå en signal om du är nyfiken på hur vi kan hjälpa dig. Vi bjuder på ett första möte om du vill lära känna oss. Arbetsprover (portfolio) lämnas på begäran!

Stäng meny